Партнер

Апаратът включва комплекс от 75 програми, с които могат да се провеждат антипаразитни и оздравителни терапии, профилактика или да се ползва комплекса от програми „Домашна аптечка“ – за оказване на бърза помощ.

За продукта

IMG_6140 за сайт

Апаратът, който извършва биорезонансна терапия, е предназначена главно да нормализира и да възстанови жизнените процеси в организма или да извърши ефективено антипаразитно лечение във всяка възраст. По време на работа апаратът Партнер може да използва частотите, открити от учените Фол, Райф, Шмидт и Кларк. Методът на лечение, наречен биорезонансна терапия, е напълно безопасен за здравето на човека.

Управлението на апарата ПАРТНЕР – за по-голямо удобство, винаги се съпровожда с гласови команди на съответния език. Той работи с батерия Li-ion, която изключва необходимостта постоянно да се сменя зарядното устройство. За бързо зареждане на нови програми и комплекси, апаратът е снабден с USB-порт и не изисква отделно устройство за програмиране.

Апаратът има осветен графичен дисплей LCD. Поради малкия си размер, ПАРТНЕР е удобен за носене по всяко време – в джоба или в малка дамска чанта. Мощността на уреда, чрез който се осъществява биорезонансната терапия, може да се увеличи или да се намали, така че да използват персонални режими.

Базовият комплект включва шестдесет програми.

Упътване и функции

Упътване и програми за Партнер.pdf

Сертификати

PARTNER EC

ПАРТНЕР ЕС