Метод на Биорезонансната Терапия

Борба с паразитите

brt32

Метода на биорезонасна терапия най-накрая откри за хората ефективен начин за борба с паразитите. Ако обикновенните болести все още се поддават на лечение, то паразитите са се превърнали в реална заплаха за човечеството.

Малко хора знаят, но на Земята има няколко хиляди видове живи многоклетъчни организми (плоски и кръгли червеи, насекоми, гъбички), единственият начин за съществуване на които е станало паразитизъм в различни органи и тъкани на тялото. Междувременно, официални статистически данни показват, че до 90-97% от всички жители на Земята са изправени в живота си с паразити и 75-80% от тях са постоянни носители.

brt3logo2

Освен това, различните кожни заболявания – псориазис, невродермит, херпес, екзема, пъпки, себорея, папиломи, цепнатини на петите, отлепване и чупливост на ноктите, а също и възпалителните процеси в носоглътката, в околоносните кухини, в половите мъжки и женски органи – могат да бъдат следствие на паразитна или микробна инвазия.

Биорезонансно въздействие

brt31

Биорезонансното въздействие може да убие микробите, вирусите и паразитите за няколко минути, а не за дни или за седмица, както антибиотиците. В сегашно време са изчислени електромагнитните честотни характеристики на всички известни видове микрорганизми и червеи, паразитиращи в човека, а също и формите на тяхното развитие в различните стадии.

brt3logo1
Същността на този метод се съдържа в поразяване на възбудителя /причинителя/ на болестта чрез вълново излъчване с честотните характеристики на тези микроорганизми. Методът на честотно-резонансно лечение е особено ценен при наличие на вътреклетъчни вируси, бактерии и тъканни хелминти, при които е практически невъзможно справянето с други способи.

БРТ е особено ефективна в случаите, когато постигането на терапевтичен успех чрез традиционните методи е невъзможно или е съпроводено с големи загуби на време и пари.